Om oss

Vi har i  over 25 år importert og distribuert unike, innovative vedlikeholdsprodukter og vedlikeholdsløsninger av høy kvalitet.  Som stolt importør av Magna, Corium og Unican produkter har vi levert kvalitetsprodukter for vedlikehold, sveis og kjemi til proffmarkedet, og bistått med vår kompetanse. Ekspertisen,  produktkunnskapen  og seriøsiteten vi har opparbeidet gjennom disse årene gjør oss til en ledende aktør innenfor vedlikeholdsløsnigner i Norge.Vårt mål er å levere produkter av høy kvalitet, som våre kunder kan stole på.

 
logo_corium

Corium er vedlikeholdsprodukter av meget høy kvalitet som brukes til vedlikehold av bygninger, renovasjon, behandling av metall, elektrisk og elektronisk vedlikehold, samt industrielt vedlikehold. 

logo_magna

Magna tilbyr høykvalitets sveiseprodukter som er produsert for reperasjons- og vedlikeholdssveising. Magna sveiseprodukter kan benyttes undervann og arbeid med Magna sveis kan utføres på maskiner uten driftsstopp. 

unican_logo

Unican fremstiller og utvikler tekniske og kjemiske vedlikeholdsprodukter for bruk i industrien. Unican bestreber seg på å være en slagkraftig produsent som fokuserer på service, kunnskap og innovasjon. Produktene utvikles og produseres av Unican i Danmark. 


Norske Servicesystemer AS er et miljøbevisst selskap som ønsker ett grønnere miljø. Vi er derfor stolte av at vi nå er sertifisert som miljøfyrtårnbedrift. Miljøfyrtårn er norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Ordningen er basert på lister med kriterier til miljøprestasjon som bedriften må oppfylle. En miljøfyrtårnbedrift driver arbeid med miljøtiltak i hverdagen, og må dokumentere og oppfyle krav pålagt av Miljøfyrtårnets sertifiseringsordning. Kravene omfatter miljøaspektene energi, avfall, transport, innkjøp og arbeidsmiljø. 
Å være Miljøfyrtårn innebærer en systematisk satsning på miljøtiltak i hverdagen. Miljøfyrtårn dreier seg om å senke CO2-utslitt, energiforbruk av avfallsmengde, samt forbruk av produkter. For at Norske Servicesystemer AS skal bli en grønnere bedrift, må både organisasjonen og hver enkelt ansatt bidra. 

logo2008

Som medlem av Green Dot Norway tar vi det sosiale ansvaret for emballasjen selv etter at det er tomt. Green Dot Norway sørger for at emballasjen samles over hele landet og resirkuleres. Gjennom Green Dot Norway utvikler vi et mer ressurseffektivt og bærekraftig samfunn.
Merket "The Green Dot" på emballasje betyr at for en slik emballasje har det blitt betalt et økonomisk bidrag til et nasjonalt emballasjevirksomhetsselskap som er opprettet i samsvar med prinsippene i EU-direktiv nr. 94/62 og tilhørende nasjonal lovgivning.

Grønt punkt logo