Om oss

Vi har i  over 25 år importert og distribuert unike, innovative vedlikeholdsprodukter og vedlikeholdsløsninger av høy kvalitet.  Som stolt importør av Magna, Corium og Unican produkter har vi levert kvalitetsprodukter for vedlikehold, sveis og kjemi til proffmarkedet, og bistått med vår kompetanse. Ekspertisen,  produktkunnskapen  og seriøsiteten vi har opparbeidet gjennom disse årene gjør oss til en ledende aktør innenfor vedlikeholdsløsnigner i Norge.Vårt mål er å levere produkter av høy kvalitet, som våre kunder kan stole på.

 
logo_corium

Corium er vedlikeholdsprodukter av meget høy kvalitet som brukes til vedlikehold av bygninger, renovasjon, behandling av metall, elektrisk og elektronisk vedlikehold, samt industrielt vedlikehold. 

logo_magna

Magna tilbyr høykvalitets sveiseprodukter som er produsert for reperasjons- og vedlikeholdssveising. Magna sveiseprodukter kan benyttes undervann og arbeid med Magna sveis kan utføres på maskiner uten driftsstopp. 

unican_logo

Unican fremstiller og utvikler tekniske og kjemiske vedlikeholdsprodukter for bruk i industrien. Unican bestreber seg på å være en slagkraftig produsent som fokuserer på service, kunnskap og innovasjon. Produktene utvikles og produseres av Unican i Danmark.