Produkter fra Corium


Bilde av logo corium

Corium er vedlikeholdsprodukter av meget høy kvalitet som brukes til vedlikehold av bygninger, renovasjon, behandling av metall, elektrisk og elektronisk vedlikehold, samt industrielt vedlikehold av kjøretøy og generelt industrielt vedlikehold.

Kontakt oss for et tilbud

C33 effektiv rust og glødeskallfjerner

Corium 33 er en høyeffektiv og avansert blanding i en praktisk pastaform designet for sikker fjerning av rust, glødeskall, ruststriper og merker forårsaket av rust og rustrenning.

Les mer om Corium 33 (PDF)
Bruksanvisning 

C50 Eksotermisk industriell avløpsåpner

Corium 50 er en høyaktiv og tung industriell avløpsåpner som raskt, enkelt
og effektivt løser opp og bryter ned stopp i servanter, rørledninger, avløpsrør og septiktanker.

Les mer om Corium 50 (PDF)
Bruksanvisning  

C54 Avansert konsentrert kjølevannsbehandling

Corium 54 avanserte konsentrerte kjølevannsbehandling har en super kombinasjon av korrosjon og kalkhindrende tilsetninger sammensatt spesielt med tanke på en effektiv behandling av lukkede og resirkulerende kjølesystemer.

Les mer om Corium 54 (PDF)
Bruksanvisning 

Z76 Super kalkfjerner i pulverform:

Corium Z76 super pulversyre er en vitenskapelig og effektiv kalkfjerner i pulverform og som indikerer når det løses opp i vann. Corium Z76 erstatter de fleste farlige kjemikalier og syrer som blir brukt ved fjerning av kalk og kalkavleiringer.

Les mer om Corium 76 (PDF)
Bruksanvisning

C78 Skinnende blank sinkspray

CORIUM 78 skinnende zinkspray er en praktisk, antikorrosiv og høytemperatur bestandig universal beskyttelsesspray som gir en blank sølvgrå estetisk beskyttende overflate på jernholdige deler og komponenter.

Les mer om Corium 78 (PDF)

Z79 "Rust guard" Metallbeskytter

Corium Z79 "Rust Guard" metallbeskytter er en korrosjonshindrende spray som etterlater seg en gyllen gjennomsiktig brun hinne som effektivt hindrer rust og alle former for korrosjon på glatte eller ugjevne metalloverflater.

Les mer om Corium 79 (PDF)
Bruksanvisning

Z80 Avansert tilsetning til behandling av fyrkjeler

Corium Z80 avanserte behandlingsmiddel til fyrkjeler er et forsterket behandlingsmiddel for fyrkjeler som raskt og effektivt kontrollerer mange av de problemene knyttet til driften av fyrkjeler med lavt til medieum trykk.

Les mer om Corium 80 (PDF)
Bruksanvisning

C85 Næringsmiddel klassefisert rengjøring

Corium 85 næringsmiddelklassefisert rengjøring er et rensemiddel til næringsmiddelutstyr og maskineri.

Les mer om Corium 85 (PDF)
Bruksanvisning

Z86 Kraftig industrielt rengjøringskonsentrat

Corium Z86 "Ekstra kraftig" konsentrert industrielt rensemiddel er et forskningsutviklet rensemiddel produsert for bruk i industrien og i næringsmiddelindustrien der det ikke bare kreves høy effektivitet, men også å finne sikre rensemidler.

Les mer om Corium 86 (PDF)
Bruksanvisning

Z91 Super Passivator til rustfritt stål

Corium Z91 "Super lett" Rensing til rustfritt stål er det super lette rensesystemet som forbedrer korrosjonsmotstanden på rustfritt stål. Corium Z91 krever ved bruk iikke noe spesielt utstyr eller trening.

Les mer om Corium 91 (PDF)
Bruksanvisning

C93 Rensemiddel til tegl, fliser og betong

Corium 93 er den lett anvendelige universelle rengjøringsmiddelet for murverk, teglstein, betong og sandstein som raskt og enkelt fjerner harde kalkrester, rustflekker, betongrester, alger,
skjell, misfarging, mose, gulning på glassfiber uten skrubbing og skuring.

Les mer om Corium 93 (PDF)
Bruksanvisning

C95 Universelt konsentrert rengjørende desinfisering

Corium 95 universelle konsentrerte rengjørende desinfisering er et supert effektivt og allsidig konsentrert rengjørende desinfisering som arbeider i fire steg.

Les mer om Corium 95 (PDF)
Bruksanvisning

Z97 "Big Blue" konsentrert universal avfetting

Corium Z97 "Big Blue" konsentrert universell avfetting er et supert kjemisk produkt som gjør om vanlig vann til et supert effektivt og super raskt universelt avfetnings - middel.

Les mer om Corium 97 (PDF)
Bruksanvisning

Z102 Super maling, blekk & lakkfjerner (grafittifjerner)

Corium Z102 Super maling, lakk & blekkfjerner er vitenskapelig laget for å trenge inn i malingen,
blekket og lakken og raskt bryter ned molekylene mellom disse substanser og overflaten.

Les mer om Corium 102 (PDF)
Bruksanvisning

Z105 Batteri og batteriterminal renser

Corium Z105 batteri og batteriterminal renser er et super effektivt, ultra avansert batteri og terminalrenser i sprayform som gjør rengjøringen av blybatterier raskt og enkelt.

Les mer om Corium 105 (PDF)
Bruksanvisning

Z107 Beskyttelse til batterikabler, poler og terminaler

Corium Z107 Batteripoler og batterikabel beskyttelse er en spesialraffinert sammensetning i sprayform utviklet spesielt for å kontrollere skadelig korrosjon, beskytte og vedlikeholde blybatterier, kabler og batteripoler.

Les mer om Corium 107 (PDF)
Bruksanvisning

Z10R-R Flytende rustfjerner tilsatt passivator

Corium Z10R-R flytende rustfjerner og passivator er en avansert flytende rustfjerner og oksydasjonsbeskytter som har en kvalitetsblanding for å erstatte farlige syrer som vanligvis finnes i ordinære produkter.

Les mer om Corium 10RR (PDF)
Bruksanvisning

C123 Generell Universal avfetting

CORIUM 123 er en ny miljøvennligig og allsidig avfettning basert på NPB (N-Propyl Bromider). CORIUM 123 er produsert med den reneste grad av løsemiddel og rask fordampningsegenskaper.

Les mer om Corium 123 (PDF)
Bruksanvisning

Z127 "Bolt Ease" avansert penetrerende rustløser

Corium Z127 "Bolt Ease" forbedret rustløsende olje er et supert kvalitetsprodukt laget spesielt til vedlikeholdsformål og er tilsatt en spesiell penetrant som bringer oljen helt frem til det fastrustede punktet og raskt og enkelt løsner dette.

Les mer om Corium 127 (PDF)
Bruksanvisning

Z128 "Anti-Seize" Smøre- og beskyttelsesmiddel

Corium Z128 anti-seize smøremiddel er en gjengesmøring og et supert universalt anti-seize smøremiddel laget for å redusere og eliminere korrosjon, fastbrenning, slitasje, etc., på metallgjenger og deler.

Les mer om Corium 128 (PDF)
Bruksanvisning

Z157 Tørt smøremiddel

Corium Z157 er et tørt smøremiddel basert på molybden disulfid som ikke bare smører, men også motstår høye temperaturer og hard kjemisk korrosjon. Produktet har ingen svakheter som ordinære smøremidler kan ha.

Les mer om Corium 157 (PDF)
Bruksanvisning

Z161 Dobbeltvirkende drivreimbehandling

Corium Z161 "Dobbelvirkende" drivreimdressing har en super sammensetning som leveres i sprayform. CORIUM Z161 gir deg en rask, enkel og ren behandling av dine reimer. dette forlenger levetiden på alle typer drivreimer og reimoverføringer.

Les mer om Corium 161 (PDF)
Bruksanvisning

C168 Rensespray for el-motorer og elektronikk

CORIUM 168 elektronikk og el-motor renser er den nyeste miljøvennlige universale NPB (N-Propyl Bromide) baserte rensespray utviklet med et ekstremt rent løsemiddel og med
en rask fordampning.

Les mer om Corium 168 (PDF)

Z187 Super pakningsfjerner

Corium Z187 super pakningsfjerner har en enestående sammensetning og som leveres i en hendig sprayboks. Corium Z187 fjerner gamle pakninger og pakningsmasser raskt og enkelt.

Les mer om Corium 187 (PDF)

Z190 Super pakningsmasse

Corium Z190 er en super pakningsmasse som gjør deg i stand til å lage erstatningspakninger til omtrent alle typer deler på verkstedet, i fabrikken, i bedriften eller på gården.

Les mer om Corium 190 (PDF)

Z199 Super silikon smøremiddel

Corium Z199 super silikon smøremiddel er et avansert smøremiddel som inneholder sofistikerte silikoner med ekte "universale" egenskaper.

Les mer om Corium 199 (PDF)
Bruksanvisning

Z202R Høy dielektrisk isolasjonslakk (rød)

Corium Z202R ultrahøy dielektrisk isolasjonslakk er en rask, brukervennlig og økonomisk måte å isolere elektriske og elektroniske deler og komponenter på. Corium 202R gir en robust, langvarig og elastisk beskyttelse.

Les mer om Corium 202R (PDF)
Bruksanvisning

Z211 Fuktighetsfordriver til elektriske systemer

Corium Z211 fuktighetsfordriver til elektriske og elektroniske systemer, er et supert produkt i en hendig sprayflaske som fortrenger fuktighet og gir en rask fordampning av fuktigheten i de elektriske systemene, og som får deg raskt i drift igjen.

Les mer om Corium 211 (PDF)
C0211 - side 65 - 66
Bruksanvisning

Z253 Spray-på gear & wire smøring

Corium Z253 Spray-på gear & Wire smøring er en spesielt utviklet kvalitetssmøring som raskt trenger seg inn i de mikroskopiske porene på de behandlede overflater for å sikre en enestående smøringsbeskyttelse.

Les mer om Corium 253 (PDF)
Bruksanvisning

C603 "Back-to-Spec" elektronikkrenser

Corium 603 "Back-To-Spec" elektronikkrens er en brukervennlig elektronikkrens som tar i bruk det siste innen kjemi for å kunne en trygg fjerning av forurensende stoffer.

Les mer om Corium 603 (PDF)

C4040 Krafig reparasjonsmasse til metall

Corium 4040 høyholdfaste reparasjonsmasse er den "usannsynlige" reparasjon og oppbyggingsmassen til metall som raskt og enkelt gir sterke og langvarige reparasjoner – selv på aluminium.

Les mer om Corium 4040 (PDF)
Bruksanvisning

C4060 "Rapid Repair" maskinerbar masse til forsegling og oppbygging

Corium 4060 "Rapid Repair" maskinerbar forsegling og fyllmasse er et avansert produkt som er hendig i bruk. Corium 4060 gir pålitelige resultater ved forsegling og reparasjon på omtrent enhver hard overflate.

Les mer om Corium 4060 (PDF)
Bruksanvisning